FMRs årsmøte med kritkk av debattklimaet i narkotikapolitikken

Cannabisdebatt på avveier

Publisert 2017-03-27

cannabisrøyker

Forbundet Mot Rusgift sitt årsmøte vedtok  i helgen en uttalelse som kritiserer etterretningsvirksomheten til NORMAL og Foreningen for Tryggere Narkotikapolitikk.

Cannabisdebatt på avveier

Den mer eller mindre organiserte lobbyen, som i aviser og på andre plattformer har tatt steget fra debatt til sjikanering av meningsmotstandere, opererer i noen
sammenhenger med fullt navn og klar organisasjonstilknytning. I andre settinger er de anonymiserte og opererer på sida av sine organisasjoner. De mener seg også berettiget til å drive etterretning mot personer og narkotikarestriktive organisasjoner.   Vi tar avstand fra metoder som beskrevet ovenfor.

Det viktigste for oss i Forbundet Mot Rusgift er å uttrykke støtte og oppmuntring til alle våre meningsfeller som tar belastningene ved å forsvare hovedlinjene i en narkotikapolitikk som har støtte fra et overveiende flertall i befolkninga og har som formål at så få som mulig skal påføres helt unødvendige skader av narkotikabruk.

Er du blant det store flertallet som mener at narkotika fortsatt bør være forbudt? Ikke la det harde debattklimaet hindre deg i å si din mening. Din stemme trengs.