Jo og Lidia

Ingen andre i familien tilhører denne menigheten så foreldrene følte en viss uro. Fransk meny med de lekreste retter – og så skulle det ikke være lov med et vinglass til. At gjestene måtte komme seg gjennom kvelden uten cognac, likør og drinker, det var lett å forklare. Men uten vin til maten, går et an?

65 festkledte gjester møtte opp, alle hadde gledet seg lenge til denne store dagen. Mat, kaker, sanger, taler og DJ til å styre dansen, alt var som det skulle. Det eneste som bekymret vertskapet var drikke til maten. Alkoholfri vin ble vurdert, men forkastet av brudeparet. Da sto bare farris, mineralvann og eplemost igjen. Det var det som ble servert.

Hvordan gikk det? Helt utrolig. Kjempefin fest, nydelig mat, humøret på topp, alle ble godt kjent med hverandre, dansen gikk ut i de små timer og alle husket dagen som en fantastisk opplevelse.

Brudeparet var glade for at de ble respektert for sitt ønske. Gjestene ringte dagen etter og var oppriktig overrasket over hvor moro de hadde hatt det.

Konklusjonen ble: Det er helt ok å være edru i bryllup.