Helge Waals innsats for rusmiddelforskningen og rusmiddelpolitikken er sentral i Norge. Han har i hele sin yrkeskarriere, fra turnustid til pensjonsalder, bidratt til å endre synet på rusmisbrukeren og de problemene rusmisbruk fører med seg. Han har ytt vektige bidrag til å bedre våre holdninger på dette feltet. Hans innsats har fått politiske og konkrete konsekvenser til beste for rusmiddelmisbrukere.

18 kolleger har i boken bidratt med 15 ulike artikler, med rusmiddelmisbruk, rusmiddelforskning og rusmiddelpolitikk som det samlende ledd. Vi ønsker med dette å invitere til tegning for en gratulasjon i festskriftet. De som tegner seg vil motta et eksemplar av festskriftet og samtidig bidra til å finansiere festskriftet som blir en gave til Helge fra alle som gratulerer.

Med vennlig hilsen redaksjonskomitèen;
Jørgen G. Bramness, Edle Ravndal, Jørg Mørland,
Thomas Clausen, Martin Blindheim og Gabrielle Welle-Strand

Det er anledning til å tegne seg som gratulant på tabulaen for enkeltpersoner og institusjoner. Festskriftet koster 250,- og som gratulant får du et eksemplar tilsendt.

Tegn deg som gratulant så fort som mulig, siste frist er 1. mars.

Ved spørsmål kontakt Pernille Karlsen pr tel: (+47) 23 36 89 75 eller e-post pernika@medisin.uio.no

Tegningen av gratulasjon på tabula kan gjøres på våre nettsider: www.seraf.uio.no eller ved å sende en faks til (+47) 23 36 89 86.