Narkotikapolitisk nyttårshilsen

cannabisblad med kryss over

En narkotikaliberal bølge ser ut til å spre seg i den vestlige verden. I USA har flere stater etter folkeavstemning bestemt seg for å legalisere cannabis (hasj og marihuana), det mest utbredte narkotiske stoffet. Også her i landet går legaliseringstilhengere inn for det samme, og det gjelder ikke bare cannabis, men også MDMA/Ecstasy og LSD bør etter deres mening gjøres tilgjengelig for fri avbenyttelse. Men her møter de motstand. 87 prosent av befolkningen mener innehav og bruk av cannabis fortsatt bør være forbudt og straffbart. Mens flere av ungdomspartiene har tatt til orde for en legalisering av hasj og marihuana, går ungdommens bruk av de samme stoffene sterkt nedover, og blant 15-16-åringene har Norge de laveste brukstallene i Europa. Dette er et paradoks som bare kan forklares ved at både ungdomspolitikere og enkelte andre politikere er blitt oppslukt av en medieskapt virkelighet, hvor den narkotikapolitiske situasjonen blir svartmalt. I den sammenhengen blir også motstandere av legalisering brennemerket som gledesdrepere og mørkemenn.

Nullvisjon

Legaliseringstilhengerne ønsker nullvisjonen i narkotikadebatten vekk. Det er ingen som tror på et samfunn kjemisk fritt for narkotika. Men ”Et narkotikafritt samfunn” er en visjon om et samfunn hvor stoffbruk forblir en uakseptabel adferd og et marginalt fenomen. Det blir en målestokk som den førte narkotikapolitikken kan vurderes i forhold til: Fører nye narkotikapolitiske tiltak til at vi nærmer oss eller fjerner oss fra målet? I tillegg er det uttrykk for et optimistisk menneskesyn: Stoffavhengige har selv ressurser til, sammen med gode hjelpere, å kjempe seg ut av avhengighet og gateliv og over i en rusgiftfri tilværelse. Denne visjonen er det vel verdt å holde på, slik også trafikksikkerhetsarbeidet har en nullvisjon, selv om det er usannsynlig at antallet trafikkulykker noen gang vil bli null. Også den statlige kampanjen mot overdoser har en erklært nullvisjon. I samsvar med dette bør også visjonen om et narkotikafritt samfunn bestå.

Helsetiltak

Nullvisjonen er ikke til hinder for at man innfører lavterskel helsetiltak, som sprøyteutdeling, varmestuer, boligsosiale tiltak, legemiddelassistert rehabilitering osv. Men hvert tiltak bør vurderes for seg.

Nullvisjonen er heller ikke til hinder for at narkotikaavhengige får behandling i helsevesenet. Det har de rett til allerede. Men 90 prosent av narkotikabrukerne er ikke avhengige, og har ikke behov for behandling eller helsehjelp. Kan noen mennesker røyke cannabis kontrollert, bruke kokain på utesteder og MDMA/ecstasy på raveparties uten at det får negative konsekvenser for dem? Ja, sannsynligvis. Men det finnes store sårbare grupper som også vil kunne ønske å gjøre det samme. Jeg nevner f.eks personer med psykiske problemer eller lidelser, personer som er vokst opp i rusgiftpregede familieforhold, personer som liker å ta risiko. Alle disse gruppene vil få økte vansker som følge av en økt tilgjengelighet og en økt sosial akseptering av narkotika. I virkeligheten er intet menneskeliv problemfritt, og jo flere risikofaktorer vi omgir oss med, jo flere av oss vil få problemer. Narkotika er en risikofaktor vi ikke behøver å få en økning av. Faktisk har tendensen blant unge vært en reduksjon det siste tiåret. Det store flertallet av folket ønsker at innehav og bruk av narkotika skal være forbudt og straffbart, på samme måte som også tyveri og en rekke andre handlinger er straffbare. Dette er en sunn og fornuftig innstilling. Det betyr ikke at vi bedriver noen krig mot verken narkotika eller tyveri. Ingen andre enn legaliseringstilhengerne snakker om krigen mot narkotika. For oss andre er det snakk om tiltak for å beskytte sårbare grupper og samfunnet mot et stort og unødvendig problem.

Bent Høie

– Jeg ønsker at Høyre i sitt program for neste periode gir tilslutning til at reaksjonene for bruk og besittelse av narkotika til eget bruk skal flyttes fra justis- til helsetjenesten, sier helseminister Høie til Dagbladet. Legaliseringsbevegelsen jubler. De tolker dette slik at de heretter skal få røyke sin hasj og marihuana i fred, uten innblanding fra politi og rettsvesen. Men Høyres programkomite har i sitt førsteutkast til stortingsprogram krevd skjerpede straffer for grov narkotikakriminalitet, og skriver: «Et fortsatt forbud mot bruk og besittelse av narkotika er et viktig normdannende tiltak, som ikke er til hinder for en mer skadereduksjonsorientert tilnærming». Jeg må si jeg håper at denne edruelige holdningen til narkotika også vil nedfelle seg i Høyres program.

Hvorfor ikke hasj – når alkohol?

Alkohol er det stoffet som er mest utbredt i samfunnet, og som derfor også medfører de største skadene, både for en enkelte alkoholavhengige og for pårørende, og for alle andre som blir rammet av en eller annen alkoholrelatert skade, som promillekjøring, ulykker og vold. Alkoholen har en sosial og kulturell forankring i vårt samfunn som gjør at alkoholskadene må bekjempes med andre midler enn forbud. Men nettopp fordi alkoholen er så utbredt er den også de farligste trusselen for mange unges framtid og utsikter.

Men det er uinteressant om den ene rusgiften er «farligere» enn den andre. Det som betyr noe er at en legalisering av hasj og marihuana vil føre til økt bruk av disse stoffene. Vi må ta stilling til om det er bra med en omfattende bruk av hasj og marihuana, eller ikke. Og det er ikke bra, fordi det kommer til å føre til flere brukere, og det kommer til å føre til økt sløving. Vi kan ikke velge om vi vil ha alkohol eller hasj i samfunnet. Alkoholen har vi allerede, med de store problemene det medfører. Det er ingen grunn til å innføre et nytt problem, i tillegg til de alkoholproblemene vi har fra før. Cannabisbruken kommer heller ikke istedenfor alkoholen, Oftest går alkohol og hasj om hverandre, noe forskning også viser. Ca. 82 prosent av alle hasjbrukssituasjoner skjer i forbindelse med bruk av alkohol (Pape m.fl. 2009).

Godt nytt år

På denne bakgrunnen vil jeg ønske alle narkotikamotstandere et godt og framgangsrikt nytt år, og legaliseringstilhengerne vil jeg ønske god bedring.

       *

  • Mørkemenn ror i tåka.
    Splittelse i paraplyen. Knut T. Reinås missliker sin egen stemmegivning som ga Actis enstemmig flertall om flytting fra Justis til helse.I følge Pernille Huseby. Reinås opplyser at han blir forfulgt? Av saklig kritikk ja. Les mer kritikk her: httpsSmilie/www.roovernytt17.com


  • Frederik Polak sin virkelighetsoppfatning tett på FN.
    OFTE BRUKT PÅSTAND. «Legalisering av hasj vil gi økt bruk og flere skader» Hva slags skader er det de prater om som er relevante og har noen betydning i denne debatten? Det må de spesifisere og dokumentere.. Men det er det ingen som har klart før dem. Ingen i hele verden.

    Skadevirkningene av cannabis er så harmløse at det er ingen grunn til og si at vi ikke skal gjøre det. -Vi er langt forbi det. Se dok. Lenger nede.

    Debatten dreier seg nå ikke om hvorvidt cannabis er skadelig eller ikke.

    Debatten dreier seg nå om vi skal legalisere cannabis eller ikke.

    .Og den debatten fortsetter 24/7 helt til vi har legalisert cannabis. . . Skadevirkningene av og vente er nå fatale og det er vår plikt av hensynet til barna og gripe inn før samfunnet kollapser helt.

    Etternølere som ikke har fulgt med i debatten de 4 siste årene. får lese seg opp selv og ikke starte debatten en gang til. Alt er tilgjengelig på nett.

    Dokumentasjon: Se litt på denne videoen og få med deg nøyaktig hva verdens fremste ekspert på området sier. Hør hva den verdenskjente Nederlandske Psykiateren Frederik Polak sier om, cannabis som medisin, cannabis sine skadevirkninger, cannabis sin mikroskopiske avhengighetsgruppe, cannabis sin reelle avhengighetsgrad for de få som blir avhengig, og ikke minst, hva slags avhengighet har man med og gjøre.
    Frederik Polak er samtidig Nederlands mest kjente og anerkjente psykiater. Han omtales av noen som folkehelsens far i Europa. .
    .
    Vi kan ta ett av hans mest brukte og kjente sitater og rette det mot Helseminister Bent Høie:

    HVORDAN KAN DU FORKLARE AT LEGALISERING GIR ØKT BRUK SÅ LENGE NEDERLAND LIGGER PÅ DEN NEDERSTE DELEN PÅ FORBRUKS STATISTIKKENE I EUROPA?
    . .

    Psykiater Frederik Polak. Gå 4 minutter inn i videoen så er du rett på.
    httpsSmilie/disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fwww.vgtv.no%2F%23%21%2Fvideo%2F106817%2Foljebarna-medisinert%3AASujeNELMWRjbXkCIm9erUf2ss0&cuid=1391966

    Frederik Polak sin faktiske virkelighetsoppfatning tett på FN.

    «På det globale narkotikastoppmøtet UNGASS 2016 for første gang vil selve forbudssystemet bli diskutert. Konsensusen var at denne debatten ikke var nødvendig» Sitat Frederik Polak.
    «Med en klar oppfatning av de katastrofale resultatene av krigen mot narkotika, begynner noen forbudsmenn å forstå at de ikke lenger bør holde seg til deres policy om å nekte å diskutere regulering, fordi denne holdningen vil akselerere irrelevantiseringen av de internasjonale stoffkonvensjonene» . . Sitat Frederik Polak.

    Dokumentasjon: http://demystifyingcannabis.org/expert/frederik-polak/11


  • OPPGJØR MED MOTSTANDSBEVEGELSEN.
    OPPGJØR MED MOTSTANDSBEVEGELSEN!

    Jeg ser dette innlegget er et år gammelt, men Knut Reinås holder fast ved sine historier så jeg tillater meg og komme med noen kommentarer.

    Han bruker sin overdrevne selvsikkerhet både til feilinformasjon og i sin analyse som ikke har noe med virkeligheten og gjøre. Om jeg ser bort fra alt innholdet så kan han få terningkastet 4+ for sin forteller kunst. Jeg har også sett et par debatter hvor han har deltatt, men her gjør han ikke utslag på min terning. Han sauser sammen narko begrepene sine for og gi inntrykk av at cannabis brukere er kriminelle, narkomane, dumme, er rusavhengige og skal gjennomgå frivillig tvang, eller behandling som han kaller det.

    Da omtaler han flere hundre tusen skattebetalere som fortsatt ikke har uttalt seg offentlig. Norge har også Europa-rekorden i antall mennesker som har blitt uføre (som barn) i oppveksten Kun på grunn av Staten. En stor del av dem brukermedisinsk cannabis, verdens mest kjente medisin som nå legaliseres fortløpende over hele den vestlige verden. Jeg kan uttale meg om/for en av de store gruppene som selv medisinerer med cannabis.. Statens PTSD. Ofre. Eller diagnostisert som: Kronisk Posttraumatisk Stressforstyrrelse. Kommer tilbake til.

    Men først vil jeg gjerne kommentere noen av påstandene til Reinås. Jeg har et stort arkiv med nyere og helt nye forsknings studier fra USA og resten av verden som dokumentasjon på mine påstander. Men istedenfor og fylle opp med linker her så dokumenterer jeg heller på forespørsel.

    « talen på FMRs 1. mai-arrangement ble det tatt et oppgjør med de narkotikaliberale tendensen i tiden, og med de norske avleggerne av den amerikanske legaliseringsbevegelsen spesielt.» Sitat slutt. Knut Reinås

    Tror virkelig Knut Reinås at legaliseringsdebatten i Norge er en avlegger av den Amerikanske legaliseringsbevegelsen?? Da må jeg si at han er desorientert. I så fall så hadde vi ikke hvert helt sikkre på at vi nå skal legalisere. Nordmenn har kun en institusjon de kan stole på her i landet. Hvis ikke Reinås vet det så er det et stort utvalg av landets fremste samfunnsforskere som har lagt ned mange års arbeid så de kunne gi oss som befolkning en enstemmig anbefaling om cannabis legalisering og en human ruspolitikk. Så her er vi i trygge hender. Her er ingenting oversett. Jeg ser ikke bort i fra at de er like fortvilte som andre oppegående her i landet som ser at dette tar for lang tid.

    Flere tusen jurister fra landets juridiske embetsverk har skrevet seg på en underskriftsliste til støtte for samfunnet og en human ruspolitikk. Det samme har landets 200 Jusprofessorer utdannet ved Universitetet i Bergen gjort.

    Så da skal landets skattebetalere ha en god mulighet til og bestemme seg.

    Hvem stoler du mest på her i landet? Landets fremste Professorer og samfunnsforskere, eller Erna Solberg og Bent Høie? Ta et valg nå.

    . Cannabis har kommet for og bli, og det er ingen grunn til å tro at vi vil kunne snu trenden

    Ungdoms bruken stuper på statistikkene for Colorado og flere delstater som har legalisert cannabis. Cannabis legalisering beskytter barn, ungdom og andre sårbare grupper. Det kan ikke lenger sies at det er noe tvil om det.

    Etter legalisering har frekvensen av ungdoms marihuana bruk i Colorado falt til sitt laveste nivå i nesten et tiår, ifølge nye føderale undersøkelsesdata .
    Statlig tall fra National Survey on Drug Use and Health viser at litt mer enn 9 prosent av Colorado-tenårene i alderen 12 til 17 brukte marijuana månedlig i 2015 og 2016, et statistisk signifikant fall fra den tidligere perioden. Det er det laveste tallet på månedlig marihuana bruk i staten siden 2007 og 2008.
    Og det er ikke bare marihuana: Tallene på ungdommens alkoholbruk, tobakk og heroinbruk er også sterkt nede i staten
    . Ny studie nr.2: Legalisering i 5 delstater førte til redusert forbruk blant barn og unge.
    I en undersøkelse av fem stater som har legalisert marihuana, ble det funnet at legaliseringen ikke økte brukstakten blant barn i noen stat, og det førte til en massiv reduksjon av narkotikaarrestasjoner.

    Konklusjon:

    Legalisering av cannabis i Massachusetts, Connecticut, Rhode Island, Vermont og Maryland resulterte i store fall i cannabisbesittelsesarbeider for både ungdom og voksne, noe som tyder på at politikkendringen hadde sin tiltenkte konsekvens. Vår analyse fant ingen økning i forekomsten av bruk av ungdoms cannabis i observasjonsperioden.
    Hele den vestlige verden legaliserer. Nå må Norge komme etter!

    Cannabis reduserer ikke motivasjon hos ungdom. Studie: Cannabisbruk, selv regelmessig, reduserer ikke motivasjon hos ungdom, i følge en ny studie publisert av journalen Substance Use & Misuse og publisert på nettet av National institute of Health. httpsSmilie/www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29272172" target="_blank">www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29272172
    Cannabis psykoseforebyggende for mennesker med Siczofrene lidelser. Studien konkluderer med å si at; "Disse funnene tyder på at CBD har gunstige effekter hos pasienter med schizofreni. Siden CBDs virkninger ikke ser ut til å stole på dopaminreseptorantagonisme, kan dette stoffet representere en ny klasse behandling for uorden. " . . httpsSmilie/www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29241357
    . Cannabis reduserte selvmord til halvparten. publisert av National Institute of Health , og i Journal of Psychiatric Research , fant at cannabisbruk var koblet til wmed en drastisk lavere dødelighet i de med psykotiske lidelser (med cannabisforbrukere vist å ha en dødelighet på mindre enn halvparten av ikke-forbrukere i en 5 og 10 års tidsperiode). . . .. ….. httpsSmilie/www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29272172" target="_blank">www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29272172

    ? Dagbladet og Aftenposten vil mye heller ta inn innlegg fra personer med en liberal narkotikapolitisk agenda enn fra oss motstandere. Sentralt plasserte journalister gjentar og gjentar påstandene fra legaliseringsbevegelsen. Dette skaper inntrykk av at legalisering er et folkekrav, selv om en relativt ny undersøkelse viser at et stort flertall av befolkningen ønsker et fortsatt forbud.?

    Rettelse: Bergens Tidene og Dagbladet har vist stort samfunnsansvar. De har bestemt seg for og gjøre alt de kan for samfunnet. De har forberedt seg godt og har store kunnskaper på rus og samfunnsforskning. De driver folkeopplysning på et relativt høyt nivå. Dagbladet er den avisa som har vist muskel og facer korrupsjonen på en profesjonell måte. Dagbladet hadde hvert selvutryddende om de skulle begynne og slippe inn trojanere.

    «Dette skaper inntrykk av at en legalisering er et folkekrav» Sier Reinås?

    Sjekk denne påstanden mot sannsynlighet og troverdighet: Terningkast 1.

    «Selv om en relativt ny undersøkelse viser at et stort flertall av befolkningen ønsker et fortsatt forbud.» Klassekampen + ACTIS=sant.

    Den undersøkelsen har gått på rundgang i «miljøet» i 3 år.

    Selvfølgelig er det stort flertall for legalisering: ca. 60% for og 30% mot.
    Da er det vel et folke krav.

    Jeg oppfordrer ACTIS til og benytte seg av sine kontakter i Regjering og Storting, og kreve Folkeavstemning. For eksempel 1.Desember..ACTIS får 4 mnd. På og legge frem sin sak, og det samme får folket.
    .


  • Med skremselspropaganda som næringsvei.
    Med all den feilinformasjon Knut T. Reinås har lagt ut om cannabis, så er det praktisk umulig og tilbakevise alle kunnskapsløse påstander med ett innlegg. Men vi tar noen av de kunnskapsløse og tøvete historiene hans og ønsker han god bedring. 87% av befolkningen sier nei. Her må Reinås ta frem kuleramma. I en stor spørreundersøkelse sier 34% av alle innbyggerne/skattebetalere mellom 19 og 64 år at de har brukt hasj mer enn en gang. Mellom 1,1 og 1,5 millioner Nordmenn bruker hasj i varierende grad. Det er ikke tvil om dette tallgrunnlaget blant landets forskere. Brukere har selvfølgelig venner og familie som sympatisører. Men så lenge den korrupte Staten stadig trapper opp de vannvittige overgrepene mot folket så er det er det risikofylt for borgerne å svare ja til legalisering på en telefon undersøkelse. Andre undersøkelser derimot viser nå at 6 av 10 Nordmenn er for legalisering. Reinås får en differanse på 47% på kuleramma si eller ca. 2,5 Millioner skattebetalere. Det er til å le høyt av. På området Schizofreni og psykoser er Reinås helt blank og burde ikke uttalt seg om noe som helst. 10 års omfattende forskning på Nederlands 16 Mil. Borgere viser at det ikke er ett eneste kjent tilfelle i Nederland der medisinsk cannabisbruk har ført til psykose. Forskningen omfatter flere hundre tusen pasienter bla. PTSD, ADHD og en lang rekke lidelses sykdommer. Styrken på THC innhold er helt fra 1% til 14-15% som er mest vanlig. Se: httpsSmilie/www.information.dk/indland/2014/02/hollandsk-undre.....k-cannabis Nederland er som kjent en foregangs nasjon når det gjelder forskning for samfunnet og egne borgere. Ta en tur til Amsterdam og sammenligne med Oslo så ser alle hva slags samfunn Nordmenn har gått/går glipp av. Forskjellen forklares enklest som himmel og helvete. Et Sitat fra Reinås: Det er uinteressant om den ene rusgiften er «farligere» enn den andre. Sitat slutt. Sitat 2: Vi må ta stilling til om det er bra med en omfattende bruk av hasj og marihuana, eller ikke. Og det er ikke bra, fordi det kommer til å føre til flere brukere, og det kommer til å føre til økt sløving. Sitat slutt. Det er altså uinteressant for Reinås at alkonarko ( alkohol ) dreper 200 i trafikken i året, fører til mange drap, svært mange voldtekter ( 80% blir henlagt ), 5000 dør som en direkte konsekvens, koster hver skattebetaler 4000 i året, er sterkt psykosefremkallende, fører til samboer/familievold, svært mange barn blir uføre osv. Cannabis bidrar ikke på noen av disse statistikkene. Sitat 2. Legalisering fører ikke til flere brukere det er en kjent sak. Norge har vesentlig større forbruk enn Nederland pga. forbudet. Cannabis er selvregulerende i alle NORMALsamfunn som regulerer og selger kvalitets kontrollert vare over disk MED ALDERSGRENSE. Videre: "Vi må ta stilling til om det er bra" og det gjør han alene og sier " Og det er ikke bra" og det kommer til å føre til økt sløving??? Det må vel være det sløveste vi har sett på trykk, og her kommer det mer: Cannabisbruken kommer heller ikke istedenfor alkoholen, Oftest går alkohol og hasj om hverandre, noe forskning også viser. Ca. 82 prosent av alle hasjbrukssituasjoner skjer i forbindelse med bruk av alkohol (Pape m.fl. 2009). Sitat slutt. URKOMISK!! 1,5 Mil. Skattebetalere kan bekrefte at om du tar en joint etter 2 halvlitere med øl,eller 2 svake drinker, så er det rett på do og full oppkast. Du må reise hjem om du er ute, og resten av kvelden er fullstendig ødelagt. Flere ti talls tusen tidligere alkoholikere her i landet priser seg lykkelig over at de har blitt tipset av andre om at cannabis kurerer alkoholisme om de selv går inn for det, og gjør det riktig. Det erstatter ikke alkoholens kraftige rustvirkning, men det spiller ingen rolle for dem, de er ute av alkohol helvete for godt. Og de får tilbake familie, venner og tidligere arbeids kolleger. og et NORMAL liv de aldri har hatt noen mulighet til å prøve. Reinås har imidlertid rett i EN påstand: Vi kan ikke velge om vi vil ha alkohol eller hasj i samfunnet. Alkoholen har vi allerede, med de store problemene det medfører. Så kan vi legge til, Vi har hatt utstrakt bruk av hasj siden begynnelsen av 70 tallet. Hasj selges i alle landets Kommuner uten aldersgrense. Tabu dreper! Fordelene med legalisering gjelder alle Nordmenn selv om de ikke er brukere. NÅ MÅ NORDMENN VÅKNE. Feil-kriminalisering er rota til alt ondt. Det er kjente saker for historikere, forskere og professorer. Nå er Nordmenn en blanda befolkning fra hele verden. Mange har opplevd krig, tortur, feil-kriminalisering, undertrykkelse og hat i generasjoner Det har ført til terror. Mange har levd som flyktninger hele livet. Cannabis legalisering er integrerende og det er terror forebyggende. 50% av all terror har sosiale årsaker. Til alle Nordmenn som hater korrupsjon. En legalisering er et KRAFTIG tilbakeslag mot korrupsjonen. Rundt i alle landets lokale diktaturer, i små og mellomstore byer, men også generelt. Ingen fornuftige Nordmenn protesterer på det.Det blir aldri noe ønsket samfunn i Norge uten at det legaliseres NÅ! Vi kan ikke velge bort hasj i Norge. Hasj har kommet for å bli.


    • Jarle Larsen med egne opplysninger om cannabis
      Skrevet av Knut T. Reinås (post AT fmr DOT no) [2017-07-11]
      Jarle Larsens innlegg kl. 03.07 om natta viser vel at man ikke skal skrive debattinnlegg så sent. Eller kan det være en annen forklaring på hans omgang med tall? Han henviser til undersøkelse (referanse?) som viser at 34 prosent har brukt hasj en eller flere ganger, og trekker ut fra det slutningen at vi har 1,1-1,5 millioner hasjbrukere. Han ser bort fra at de fleste bare prøver og deretter ikke bruker mer. Men Larsen bygger svært mye av sine konklusjoner på dette resonnementet.
      Jarle Larsen gjør et prisverdig forsøk på å dokumentere hvor ille alkohol er. Det vet vi, og vi i FMR hverken bruker alkohol eller heier på den. Men det gjør det ikke noe bedre at cannabis kommer i tillegg. Derfor er det viktig å opprettholde forbudet mot cannabis, slik at bruken blir så lav som mulig.


      • Et fanatisk, utdatert, og kunnskapsløs lobbyist-forbund.
        De aller fleste som er litt "oppegående" oppdager ganske fort at den kunnskapsløse og omdiskuterte lobbyisten Knut Reinås kun er et gufs fra en fortid som nordmenn nå helst vil glemme. Han starter dette innlegget først med hersketeknikker og insinuerer at jeg er i en "mistenkelig" tilstand på grunn av klokkeslettet for mitt innlegg. Reinås har ikke. og har aldri hatt holdbare argumenter i debatter eller her på sine nettsider. Han har latterliggjort seg selv i sine uttalelser som beviser at han er en korrupt lobbyist. Han legger til seg hat fra landets syke, uføre og skattebetalere forøvrig. Han kjenner ikke til at det er stort flertall i alle befolkninger for cannabis legalisering under forutsetning av at folk opplyses riktig. Over halvparten av befolkninga kjenner til at cannabis legalisering er et historisk tilbakeslag mot korrupsjonen i Norge.

        Han bekrefter at han har dømmekraft som en tiåring og tror at folk ikke har oppdaget det. Tiden er for lengst inne. Oppfordringen herfra: Legg ned virksomheten din Reinås, du er avslørt. For flere avsløringer (nå avsløres Jørgen Bramness) se Røvernytt: httpsSmilie/www.roovernytt17.com/437536348


  • Veldig godt innlegg
    Skrevet av Caroline (caroh84 AT yahoo DOT com) [2017-02-17]
    Er enig i alt som skrives. Jeg vil legge til at som foreldre så tror jeg det er viktig at vi tør å teste barna våre i forhold til narkotika. Det er mye skjult misbruk som ikke er så lett å oppdage.
    Anbefaler disse testen:
    httpsSmilie/www.testhelsen.no/butikk/narkotikatester



Linker

Du kan følge meg på Twitter her:
www.twitter.com/kreinas

Du finner Forbundet Mot Rusgifts nettsted her:
www.fmr.no

Tidsskriftet Mot Rusgift finner du i fulltekst her:
www.fmr.no/mr

Du kan kontakte meg på e-post:
kreinas@online.no

Siste innlegg

kreinas @ Twitter