Studenterswing

Alle kan danse!

Publisert 2021-08-12

Bli med å swing deg i dansen! Du trenger ingen partner, det ordner seg selv på dansekursene våre. Nesten som speed-dating, bare bedre.

stundenterswing1-400-2.jpgFMR har, i samarbeid med Helsedirektoratet og Kom og Dans, startet opp et prosjekt for studenter ved universiteter og høyskoler i Norge. Vi ønsker å tilby et alkoholfritt alternativ for kvelder med dans og sosialisering.

Ensomheten blant studenter har økt betraktelig under pandemien, og vi ønsker å tilby studentene som ønsker å møte andre medstudenter i sosiale sammenhenger, uten at alkohol trenger å være en samtalestarter.

Forbundet mot Rusgift tilbyr Studenterswing-medlemskap med introduksjonskurs inkludert. Da har du også mulighet til å delta på alkoholfrie dansefester – og du får et naturlig nettverk av medstudenter.

I år blir det Studenterswing i Oslo-området, pluss i Bergen, Trondheim og Bodø.
I løpet av en tre-års-periode vil aktiviteten utvides til et 20-tall-læresteder over hele landet.
Også russen vil etter hvert nyte godt av dette alkoholfrie dansetilbudet.

Forbundet Mot Rusgift (FMR)

  • Arbeider for at mennesker som del av sin selvutvikling skal erfare at positive rustilstander og gode opplevelser kan oppnås uten rusgift.
  • FMR står for en kultur der åpenhet og vennskap mellom mennesker kommer i stedet for samvær basert på ruspåvirket kommunikasjon.
  • FMR arbeider med kulturen i nærmiljøet for å sikre retten og muligheten til aktiv deltagelse for alle som ikke kan, tør eller vil bruke alkohol. Vi viser at det er mulig å leve og ha et godt liv uten rusgift.
  • FMR arrangerer debattmøter og holder kurs. Skriver høringsuttalelser og er en tydelig stemme MOT legalisering av hasj og andre narkotika.
  • FMR gir ut tidsskriftet Mot Rusgift og temahefter. Se www.fmr.no for mer informasjon.
  application/pdfHer finner du brosjyre som PDF

Meld din interesse her