Tidsskriftet Rusfri

Tidsskriftet RUSFRI - tidligere Tidsskriftet MOT RUSFRI er et rusgiftpolitisk tidsskrift som utgis av FMR. Abonnement koster kr 300 for 2 nummer - bestill abonnement her.

Mot Rusgift (Rusfri) er blitt kjent som et viktig grunnlagstidsskrift i diskusjonen om vår rusmiddelpolitikk. Spørsmål som legalisering, medikamentell behandling, avgifts- politikk, medisinsk marihuana, rusmiddelundervisning i skolen, og vår alkohol- og narkotika-politikk generelt er gjennomgående temaer i tidsskriftets spalter.

Her finner du siste nummer av RUSFRI - utgave 119 
RUSMIDLER I 50 ÅR

"

 

 

Bli abonnent!

Vi har nå gleden av å tilby deg/ditt studiested/din arbeidsplass et abonnement på tidsskriftet RUSFRI for kr 300,- for 2 nummer, fritt tilsendt. Du vil gjennom tidsskriftet bli bredt og fortløpende orientert om de viktigste sakene på alkohol- og narkotikaområdet, uten at du behøver å lese tykke bøker. Et abonnement vil derfor være en god investering. Abonnement på RUSFRI bestiller du her.

blank

Kjenner du noen...

...som kan ha lyst til å bli abonnent på "RUSFRI" eller medlem eller støttemedlem i FMR, så gi oss et tips på e-post: rusfri@fmr.no, eller telefon 940 08 830. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål om FMR eller om tidsskriftet.