Henrik -Totalt sett har dette ført til en festival med enda flere brukere. Jeg håper Café-teltet fortsetter i sin nåværende form og mengde og utvikler seg videre også neste år, sa Kristiansanderen som selv har nedlagt mer enn 2000 timer for å få studentfestivalen med millionbudsjett og hundreder av frivillige gratisarbeidere trygt i havn.

Han fremhevet som særlig positivt ved årets festival at det alt i alt har vært færre "uheldige episoder", og gjennomgangstonen har vært meget positiv.

-Kanskje har Café-teltet bidratt til at vi har fått et mer sammensatt publikum enn tidligere? undret Henrik Byremo.

Overveldende JA til alkoholfritt

Hele 80 prosent av de som svarte på spørreskjemaet, synes det er OK at Café-teltet er alkoholfritt. Syv prosent mente det ikke var OK, og 13 prosent svarte "Det spiller ingen rolle". På samme måte sa 84 prosent at de er interessert i å delta i andre alkoholfrie arrangement på Blindern. 5 prosent sa "nei" til at de var interessert i dette, mens 11 prosent svarte "Vet ikke".

-Dette var veldig positivt for oss, og en oppmuntring og inspirasjon til å fortsette med Café-teltet også neste år, sa FMRs nestleder Kristin Sagberg, sentral i både tilrettelegging og gjennomføring. - Særlig hyggelig var det at så mange av foreningene på Blindern fikk vist seg frem med aktivitetene og tilbudene sine.

Lett å kjenne et drikkepress

Førsteårs kunsthistorie-studenten Marie U. Døsen, 21, fra Harstad ble trukket ut som vinner av to flyreiser til Køln. Marie var på musikkquizen med Christer Falck i første uke, og fylte ut spørreskjemaet som ble trukket ut.

-Jeg synes det er OK med Café-teltet som et alkoholfritt alternativ, og jeg blir gjerne med på andre alkoholfrie arrangementer, sa Marie da vi snakket med henne. - Som ny ved Universitetet med ønske om å passe inn, ser jeg lett at du kan kjenne et drikkepress. Desto viktigere er det med gode alternativer.

Når det er slik, er det vel bare å si seg enig og fastslå at årets utgave av Café-teltet ble en kjempesuksess!

Vinner Marie U. Døsen, vant to flybilletter med Germanwings til Köln. Her får hun billettene overrakt av Kristing Sagberg (til venstre) og Guro Bråthen (til høyre).
Brettspill Årets brettspillforening arrangerte turnering. Fra venstre: Thomas Nygren, Hans Tømmerholt, Sveinn Sandvik Svendsen og Rune Vallen i gang med Warcraft - the Board Game.
Bønn Muslimsk dag - med bønn, foredrag, film, mat og drikke, hadal og haram.
Vinnere Fullt hus på musikkquiz. Tre vant to flybilletter til Köln. Fra venstre Natanael Waage, Robert David Innes Phillips og Christina Sørensen sammen med Christer Falck og FMRs Kristin Sagberg.