Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Arrangementer

Her vil du finne informasjon om arrangementer og konferanser som FMR arrangerer eller er med på. Hvis du vil holde deg oppdatert om FMRs arrangementer kan du abonnere på RSS strømmen for arrangementene våre.

Hvem rammes av rusmidler?

FMRs fagdag 12. november 2021

På denne fagdagen utfordret vi politikere, skolefolk, helsepersonell, psykisk helsevern og TSB, barnevern og sosiale tjenester i kommunene, og folk fra frivillige og ideelle organisasjoner til å tenke igjennom hva det er som legger grunnlaget for rusmiddelbruk og russkader hos ungdom og voksne.
Les mer...

Partidebatt om ruspolitikk

Kristiansand 7. september

05.september.2021
VI SPØR PARTIENE OM DERES PROGRAM OM RUSPOLITIKK. DET BLIR EN DEBATT MELLOM DELTAKENDE PARTIER, OG VI VIL SPESIELT LA DEM KJEMPE OM AVKRIMINALISERING AV NARKOTIKA, OM RUSREFORMEN, OM TAX-FREE OG EN REKKE ANDRE RUSMIDDELPOLITISKE STRIDSTEMAER.
Les mer...

Partidebatt om ruspolitikk

Bergen 2. september

31.august.2021
Vi spør partiene om deres program om ruspolitikk. Det blir en debatt mellom deltakende partier, og vi vil spesielt la dem kjempe om avkriminalisering av narkotika, om rusreformen, om tax-free og en rekke andre rusmiddelpolitiske stridstemaer.
Les mer...
Stearinlys

Overdosedagen 31. august

Møte på Litteraturhuset i Oslo kl. 12.00-14.00

13.august.2021
FMR ARRANGERTE ÅPENT MØTE PÅ LITTERATURHUSET I OSLO KL. 12.00-14.00.
Les mer...

Partidebatt om ruspolitikk

Oslo 24. august 2021:

13.august.2021
Litteraturhuset i Oslo den 24. august kl. 18.00: Vi spurte partiene om deres program om ruspolitikk. Det ble en debatt mellom deltakende partier, og vi lot dem spesielt lkjempe om avkriminalisering av narkotika, rusreformen, taxfree og en rekke andre rusmiddelpolitiske spørsmål.
Les mer...

Narkotika og gjengkriminalitet

Arendalsuka Mandag 16.08. 2021 Kl. 18.00:

12.august.2021
FMR arrangerer offentlig møte om narkotika og gjengkriminalitet Sted: Tyrili arena (på toppen av bakken)
Les mer...

Narkotikasituasjonen i Afghanistan, Colombia og Mexico

Webinar den 22. juni kl. 18.00-20.00

09.juni.2021
I anledning FNs internasjonale dag mot narkotika den 2. juni, arrangerte Forbundet Mot Rusgift webinar om narkotikasituasjonen i de landene som produserer kokain, opium og cannabis, og hvor store kriminelle organisasjoner og nettverk står for produksjon, transport og distribusjon til markedene i resten av verden. Hvordan påvirker etterspørselen i Vesten situasjonen i produsent-...
Les mer...

Taxfree og grensehandel før og etter koronaen?

Webinar onsdag den 19. mai kl. 18.00-20.00

14.mai.2021
Taxfree på flyplasser og ferjer og svenskehandel har gått ned til nesten null de siste månedene. Omsetningen på Vinmonopolet og i dagligvarehandelen i grensestrøkene har gått betydelig opp. Burde vi benytte sjansen til å foreta endringer som kan redusere grensehandelen og skal vi skrote taxfree-ordningen?
Les mer...

Arbeiderbevegelsen og alkoholen

Webinar:

25.april.2021
Det blir ingen vanlig feiring av 1. mai i år, men FMR vil markere dagen med et webinar om arbeiderbevegelsens forhold til avhold og motstand mot alkohol i tidligere tider og i dag. De historiske røttene i arbeiderbevegelsen kan kanskje også si noe om holdningene i dagens rusreformdebatt.
Les mer...