Fakta

Hvor lenge kan hasjbruk påvirke kjøring?

2018-08-08
AdobeStock_159078814

Det er godt dokumentert at rusgiftpåvirket kjøring medfører økt risko for trafikkulykker. Ulike rusgifter påvirker kjøreegenskapene forskjellig, og hvor lenge en person er rusgiftpåvirket vil både være forskjellig for ulike rusgifter, men også være ulikt fra person til person, avhengig av hvor mye som er inntatt og hvor ofte rusgiftinntak finner sted.


Informasjon om hasj fra hasjavvenningen i Kristiansand


2013-02-16

Filmen inneholder noen bilder som kan vekke lokkende minner hos folk som har slutta, eller skal slutte.


Fakta:

Hvordan påvirker hasj meg?

2009-05-14
Hasj har to effekter: Den første er en akutt rus, som har to faser. Den andre er en kronisk påvirkning framkalt gjennom lagring i fettvevet og forandringer i den kjemiske balansen. OBS! Du som røyker hasj ofte, kjenner kanskje ikke igjen den akutte rusens karakter. Muligens husker du hvordan den var tidligere da du startet å røyke hasj.

Fakta:

Cannabis og de syv hjernefunksjonene


2009-05-14
Thomas Lundqvist har i mange år studert hasjbruk og -hengighet, og har hjulpet mange hasjavhengige ut av sin tilstand. Han har bl.a. skrevet boken ”Vägen ut ur haschmissbruket”. Her beskriver han syv forskjellige hjernefunksjoner som blir påvirket av hasjbruk. Vi presenterer her en kortversjon av disse, hentet fra FMN-nytt.