Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Studentfestivalen 2005

Cafeteltet - Studentfestivalen i Oslo
16. - 31. aug 2005

Her finner du program og informasjon om Cafeteltet som FMR var ansvarlig for under studentfestivalen 2005 på UiO i samarbeid med Studio.

I tillegg til flere arrangementer hver dag var det kaffebar, gratis internettkafe, tesmaking og aviser fra hele landet.

Det var blant annet dans, debatt, musikkquiz, japansk animasjonsfilm, fotoutstilling, hukommelsesteknikker og innblikk i spennende kulturer. Kom du også!

hukommelse1-150

Hvordan få bedre hukommelse

26.8.2005

Etter tesmaking startet kveldsprogrammet i Cafeteltet med "Hvordan få bedre hukommelse" med psykolog, forsker og forfatter Pål Johan Karlsen.
Les mer...
Knut T. Reinås

Studentenes alkoholvaner

Pressekonferanse 24.8.2005

24.august.2005
Forbundsleder Knut Reinås i FMR presenterte resultatene fra en større landsomfattende undersøkelse om studentenes alkoholvaner kl 10.30 i Cafeteltet ved UiO i forbindelse med studentfestivalen.
Les mer...
Guro Bråthen

Tesmaking!

Hver dag i Cafeteltet:

Det var tesmaking i Cafeteltet under hele Studentfestivalen. Vi fikk høre hvilke tesorter du likte best, sier Guro Bråthen.
Muslimsk mat

Muslimsk Studentsamfunn

24.8.2005

Muslimsk Studentsamfunn bød opp med god mat og innholdsrikt program i Cafeteltet. Her kan du se bilder fra det vellykkede arrangementet.
Les mer...
osi-150

Nye studenter danser i OSI-regi

18.8.2005:

18.august.2005
Marianne Lisette Lorier Holen, Øyvind Johansen og Kaia Nielsen Kjøs (fra venstre) er alle med i fadderordningen. I kveld har de sørget for fullt hus i Cafeteltet hvor studentene skal læres opp i å bevege kroppen til musikk.
Les mer...
MiFA-prosjektleder

MiFA-prosjektet

17.8.2005 Fokus på minoriteter

På festivalens andre dag var det fullt hus med fokus på minoriteter i Cafeteltet - rundt 100 studenter var tilstede. MiFA som står for Minoriteter i Fokus i Akademia, invitererte til debatt om regjeringsskifte og integrering. MiFA jobber blant annet med rekruttering og oppfølging av minoritetsstudenter.
Les mer...
Sjakkspill

Lær sjakk!

16.8.2005 Ditt intellektuelle alibi:

Akademisk Sjakklubb lot de besøkende bli bedre kjent med sjakkens finesser. Det var også sjakkbrett tilgjengelig for øvelse og spill.
Les mer...