Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kvinnenettverk

Kvinnenettverk

Alkohol og påskegleder

Mellom 40.000 og 160.000 barn i Norge gruer seg til påsken. Barn som har foreldre som drikker – alkohol. Dette sier leder for Kvinnenettverket i alkohol- og narkotikaspørsmål, Anne-May Hogsnes til Tønsbergs blad.
Les mer...
knut-leder-100

Kvinnenettverk

Leder i Mot Rusgift nr 84

17.januar.2008
I Mot Rusgift nr 84 setter vi fokus på behovet for et eget nettverk for kvinner i alkohol- og narkotikaspørsmål. Hvorfor? En sak er at kvinner i behandling kan ha særlige behov for egne tiltak. Men viktigere kan kanskje være at kvinnene både historisk og kulturelt har vist seg å ha et stort potensial i forebyggende arbeid.
Les mer...

Starter samarbeidsnettverk for kvinner

31.desember.2007
FMR hadde på sin fagdag i 2005 temaet ”Kvinner og alkohol”. På konferansen kom det fram at det er mange områder der kvinner er spesielt sårbare når det gjelder alkoholbruk. En sårbarhet som samfunnet bør vite om, og som kvinner selv er best egnet til å gripe tak i. Forbundet Mot Rusgift påtok seg å gå i spissen for å etablere et kvinnerettet samarbeidsnettverk for bedre å dekke...
Les mer...
ksan-100

KSAN - et stykke kvinnehistorie

31.desember.2007
Neste år fyller det svenske kvinnenettverket i alkohol og narkotikaspørsmål 65 år. De ser med glede frem til dannelsen av et tilsvarende norsk nettverk.
Les mer...
Kvinner

Om kvinnenettverket

24.august.2007
FMR jobber med å etablere et kvinnenettverk i alkohol- og narkotikaspørsmål. Formålet er å identifisere de særlige problemer som kvinner opplever med alkohol og narkotika – både direkte og indirekte – og ivareta, videreutvikle og bruke den særlige kvinnekunnskap som eksisterer på feltet – og gjennom dette bidra til å påvirke samfunnets alkohol- og narkotikapolitikk og redusere ...
Les mer...