Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Studentfestivalen 2004

Her finner du informasjon om studentfestivalen ved UiO høsten 2004.

Marie fra Harstad vant Køln-tur for to
Førsteårs kunsthistorie-studenten Marie U. Døsen, 21, fra Harstad ble trukket ut som vinner av to flyreiser til Køln.
Les mer...
Overveldende student-JA til alkoholfritt telt og arrangementer
Hele 80 prosent av de besøkende synes det er OK at Cafe-teltet er alkoholfritt, mens 7 prosent sier det ikke er OK, og 13 prosent svarer "Det spiller ingen rolle".
Les mer...
"Sabla fint og bredt program"
henrikMed aktivitetene i Cafeteltet synes jeg vi i enda større grad enn tidligere har fått en festival med noe for alle. Cafeteltet har hatt et sabla fint og bredt program, fastslår sjefen for Studentfestivalen 2004, Henrik Byremo.
Les mer...
STUDiO 04
www.studio04 kan du lese om hele Studentfestivalen og bla finne informasjon om hva som skjer når og hvor, samt hvem som har ansvar og jobber med hva.
Onsdag 25.august
Operaballet presenterte seg med vakker sang og spennende kostymer.
tarantellaSelv om været ikke viste seg fra sin beste side på festivalens siste dag, sørget Operaballet for en verdig avslutning med tarantella, film og flotte klesdrakter. Mer om ballet finner du på www.operaball.no
Onsdag 25.august
Ekstremsport
hanggliderHangglideren utenfor Cafeteltet forteller hva som skjedde i teltet denne formiddagen. Det ble vist videoklipp fra ulike ekstremsporter og ekstremsportere svarte på spørsmål og delte ut brosjyrer om hanggliding og paragliding
Tirsdag 24.august
Brettspill, rollespill og fantacy
brettspillAres brettspillforening arrangerte turnering og TPS fantacy viste film. Metthijs Holter promoterte sitt nye rollespill "Draug".

Mandag 23.august
Vietnamesisk aften
vietnamesisk matVietnamesisk kultur med mat, musikk og film fylte Cafèteltet mandag kveld
Manadag 23.august
StandUp med Jon Asle
standupTil tross for at det var 7 standp'ere i Festivalteltet kom det noen til oss i Cafèteltet også for å høre på Jon Asles morsomheter. Han underholder ellers bl.a på Lille
Mandag 23.august
Cinema Neuf og Nova Noir: Filmquiz
thomasFilmquizen med Cinema Neuf og Nova Noir ble dessverre avlyst, men som trøstepremie ble det trukket en trøstepremie blant de fremmøtte. Og den heldige vinner Thomas skal nå en tur til Køln!
Manadag 23.august
PRESS Redd Barna Ungdom
PRESS Redd Barna Ungdom hold et spennende foredrag om asylsøkende barn i Norge med tittelen "Kriminelle snyltere?"
Manadag 23.august
ACEM meditasjon
Denne mandagsformiddagen kunne nysgjerrige studenter få vite mer om meditasjon i Cafèteltet. Hvis du er nysgjerrig kan du lese mer på www.acem.no
Fredag 20.august
Beatleskveld
beatlesFredagskvelden ble avsluttet med en "positiv rus"-opplevelse for alle med "Beatles i hjertet" med en skikkelig dose Beatlesmusikk, -film og -quiz i regi av www.norwegianwood.org ved leder Marius Johanessen
Fredag 20.august
Positiv rus
knutForbundet Mot Rusgift - FMR - som er initiativtager til og står bak alle arrangementene i Café-teltet, var selv i vinden med foredraget "Positiv rus" fredag.
Torsdag 19.august
Salsa er in!
salsaTorsdagen etterlot ingen tvil om at salsa er in. Anført av Reyza Qullassi og Karina Yami www.salsacongress.no, ble det danset til stengetid og enda litt lenger. Reyza og Karina ga også en fantastisk oppvisning!
Torsdag 19.august
"Hva går tier'n til?"
saihSAIH var tilstede i teltet og fortalte om sine prosjekter, med vinkling på Latinamerika.
Torsdag 19.august
Latinamerikansk dag
salsaFengende rytmer og bevegelser dominerte i Cafeteltet denne dagen. Latinamerikansk forening vartet opp med sang og musikk, dans, diktlesning og mat fra forskjellige land i Latinamerika.

Onsdag 18.august
Mange vet mer om muslimer
bønn- Særlig fint at vi fikk denne blandingen av muslimer og ikke-muslimer som fulgte filmene og foredragene våre, og var tilstede ved bønnen, sier Mahmood Ahmad, koordinator i Muslimsk Studentsamfunn - MSS.
Tirsdag 17.august
FIVH: Bokbytte, foredrag og quiz
bokbytteFremtiden i våre hender (FIVH) regjerte i Café-teltet tirsdag og bød på bokbytte, foredrag ved Christopher Klyve og kunnskpsquiz. På bildet ser vi til venstre Astrid Bøhn Mageli fra Blindern-avdelingen av Fremtiden i våre hender, sammen med tirsdagens foredragsholder Christopher Klyve. Han bød på et viktig tema for både nåtid og fremtid.