Kristin og Christer
Kristin Sagberg fra FMR og Christer Falck

London Callgirls
Laget London Call Girls

Trangt i teltet
Trangt i teltet

Fajitas
Fajitas med fisk var populært!

Jørn Kristiansen
Vinneren av Londonturen Jørn Christiansen

En musikk-quiz med spørsmål som strakk seg fra pop og rock på 60-tallet til i dag var en utfordring for mange hjerneceller. Laget "London Call Girls" gikk til slutt av med seieren, med 87 poeng av 100 mulige, og blant disse ble Jørn Christensen trukket ut som den heldige vinner av London-turen.

Gitaristen Ole Staveteig og DJ Christian Mikalsen underholdt i pausen. Salg av fiske-fajtas og alkoholfrie drikker gikk strykende. - Meget bra oppslutning, sier ansvarlig for FMRs studentnettverk, Kristin Sagberg, som synes FMR har kommet godt fra eksperimentet med et rusgiftfritt telt under studentfestivalen.

Foredraget til professor Kari Skullerud om hjerneforskning og hvordan rusgiftrelaterte hjerneskader kan unngås onsdag, var dårligere besøkt, men de som var der fikk høre en engasjert professor, som like godt inviterte alle deltakerne til å bli med på en forskningsseanse ved Rikshospitalet.

Visesangeren Øystein Wingaard Wolf med Solfrid Molland på piano var også småkoselig å høre på. Den Jaques Brel-liknende framføringen falt i god jord hos publikum. De får sjansen igjen på fredag, hvor også mavedanserinnen "Hilde" vil vise sine kunster og dra publikum med.

Her kan du se flere bilder fra festivalen