stundenterswing1-400-2.jpgFMR har, i samarbeid med Helsedirektoratet og Kom og Dans, startet opp et prosjekt for studenter ved universiteter og høyskoler i Norge. Vi ønsker å tilby et hyggelig alkoholfritt sosialt alternativ.

Ensomheten blant studenter har økt betraktelig under pandemien, og vi ønsker å tilby studentene å møte andre medstudenter i sosiale sammenhenger, uten alkohol som samtalestarter.

I år blir det introduksjon til Studenterswing i Oslo-området, og på sikt vil vi tilby studentene faste kurs. 

I løpet av en tre-års-periode vil aktiviteten utvides til et 20-talls læresteder over hele landet. Vi håper at også russen etter hvert nyte godt av dette alkoholfrie dansetilbudet.

Informasjon om Studenterswing-kursene:

Kurset er gratis.

Instruktøren er Ole Arne Jakobsen Steen.

Påmelding

Påmelding skjer via skjema på denne nettsiden. Det er også mulig å registrere seg ved oppmøte på kurset, men vi ønsker at flest mulig registrerer seg på forhånd, da vi tilbyr pizza og alkoholfri drikke til deltagerne etter kurset.

Husk å kle deg i behagelige klær du kan svette litt i, joggesko og en vannflaske.

OsloMet

Sted: Studenthuset i Studenthallen (Pilestredet 52)

1. kursdag: 28.09.2022, kl.18:00-19:30
2. kursdag: 05.10.2022, kl.18:00-19:30
3. kursdag: 12.10.2022, kl.18:00-19:30

Høyskolen Kristiania (HK)

Sted: UAR-205 i Urtegata 9 (inngang fra Nordbygata 12)

8. og 15. november

Bergen

21., 22. og 23. oktober

 

Forbundet Mot Rusgift (FMR)

  • Arbeider for at mennesker som del av sin selvutvikling skal erfare at positive rustilstander og gode opplevelser kan oppnås uten rusgift.
  • FMR står for en kultur der åpenhet og vennskap mellom mennesker kommer i stedet for samvær basert på ruspåvirket kommunikasjon.
  • FMR arbeider med kulturen i nærmiljøet for å sikre retten og muligheten til aktiv deltagelse for alle som ikke kan, tør eller vil bruke alkohol. Vi viser at det er mulig å leve og ha et godt liv uten rusgift.
  • FMR arrangerer debattmøter og holder kurs. Skriver høringsuttalelser og er en tydelig stemme MOT legalisering av hasj og annen narkotika.
  • FMR gir ut tidsskriftet Mot Rusgift og temahefter. Se www.fmr.no for mer informasjon.

Meld deg på studenterswingkurs her