Alkoholfri livsstil

Mer kontroll og mer overskudd

2006-12-06
Magnus Eliassen

Intervju med:
Navn: Magnus Eliassen
Alder: 25
Yrke: Musikkartist


Kutte ut alkoholen - men hvordan?


2006-12-06
Jente på pubI utgangspunktet trenger vi ikke alkoholen, verken til fest eller hverdag. Men alkoholinnslaget i kulturen er så sterkt, at mange av oss blir flasket opp med at alkohol hører til. Dermed blir vi selv en del av det problemet alkoholen utgjør, og vi tviler på at et liv uten alkohol er mulig og naturlig. Men dersom du er en av dem som ønsker å forsøke å leve uten alkohol, en stund, eller for bestandig, har vi samlet en del erfaringer som kan oppsummeres i punktene nedenfor.

Fordi jeg er avholds

2006-12-04
SapidehNavn: Sapideh Sadeghi
Alder: 27
Sykepleier og deltidsstudent

Undersøkelse fra Arcus:

Sex er best uten alkohol


2006-06-14
skjellhjerte

En av fem menn synes et par glass vin gir bedre sex, mens en av tre synes det går tråere etter å ha drukket. Kort sagt - flertallet synes sex er best når de ikke har drukket på forhånd.


Årets ungdomsleder:

Å skape magiske øyeblikk sammen

2005-12-20

Ane Marte Almås Hammerø er generalsekretær i Ungdom Mot Narkotika UMN og ble kåret til årets ungdomsleder i 2005. - Ikke rart, hun er et fyrverkeri av engasjement, idealisme og tro på at hun kan. Det virker som om hun opplever det vi kaller positiv rus i det meste hun holder på med. Fellesnevner for alt er ønsket om å få lov til å mene.


Styrk Live i NRK:

Er rus viktig i ditt liv?


2003-10-26

Søndag 26.10.2003 hadde NRK1 og NRK2 lagt opp til interaktivt talkshow hvor temaet var rus. Ett av hovedoppslagene var med tidligere leder av FMR, Per Karsten Nordhaug.