Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bestillingsskjema

Vil du bli medlem, støttemedlem eller ha mer informasjon om FMR kan du gå til dette skjemaet.

hvordan-unngaar-du-thumbnail.jpgBrosjyren tar sikte på å oppdatere kunnskapen om narkotika blant ungdomsforeldre, spesielt om stoffene hasj og marihuana, og ser også på sammenhengen mellom alkohol og narkotika, og forskjellen på den politikken vi fører for alkohol og den vi fører på narkotikaområdet. Skriftet egner seg som utgangspunkt for diskusjon på foreldremøter, og som grunnlag for samtale mellom foreldre og ungdommer.
Fyll ut antall:

dettemenervi-300_100x142.jpgDenne brosjyren  informerer om hva vi som samfunn bør ta stilling til når vi skal utforme en politikk for hasj og marihuana. 
Brosjyren er gratis, men porto og eksp. tilkommer
Les mer om brosjyren her.
Fyll ut antall:

vervebrosjyre-4-FMR3-1_200x284_100x142.jpgBrosjyren stiller spørsmål om avhold fra alkohol er forenlig med personlig frihet, og egner seg som diskusjonsgrunnlag om alkohol. 4 sider.
Brosjyren er gratis, men porto og eksp. tilkommer
Les mer om brosjyren her.
Fyll ut antall:

Et nytt studiehefte fra FMR er nå klart. Kan leses av enkeltpersoner, eller gjennomgås som en studiesirkel.
Du kan lese mer om det nye studieheftet her.
Pris kr 100,- pr stk
Fyll ut antall:

Veileder - et instrument for personer som har et høyt forbruk av alkohol, men som ønsker å gjøre noe med sin egen situasjon. 
Pris kr 50 pr stk + porto og eksp.
Les mer om veilederen her.
Fyll ut antall:

HistoriebokKr 100 + porto og eksp. NSUA/FMR 1904 - 2004 Historieboken utgitt i forbindelse med FMRs 100-årsjubileum. Fyll ut antall:
Abonnement på tidsskriftet Mot Rusgift
CollagePris kr 300 for 2 nummer. Mot Rusgift er blitt kjent som et viktig grunnlagstidsskrift i diskusjonen om vår rusgiftpolitikk. Spørsmål som legalisering, medikamentell behandling, avgiftspolitikk, medisinsk marihuana, rusgiftundervisning i skolen, og vår alkohol- og narkotika-politikk generelt er gjennomgående temaer i tidsskriftets spalte
Bok - Vi greide detav Dag Endal, utgitt av Forbundet Mot Rusgift og Landsforbundet Mot Stoffmisbruk, i samarbeid med Det Nytter-nettverket. November 2003.
Kr 200/- + porto og eksp.
Det nytter å ta opp kampen mot egne rusgiftproblemer. Det nytter å skape seg et verdig liv. Og det nytter å hjelpe dem som vil ut av rusgiftavhengighet. Les omtale av boka her.
Fyll ut antall:
Boken Nederlandsk Narkotikapolitikkav Knut T. Reinås. Oktober 2003. kr 100,- + porto og eksp.
Er nederlandsk narkotikapolitikk den sikre veien til store og kompakte narkotikaproblemer, eller er det simpelthen framtidas løsning også på narkotikaproblemene hos oss? Les omtale av boka her.
Fyll ut antall:

av Knut T. Reinås. Oktober 1991. kr 100,- + porto og eksp.
En grunnlagsbok om rusgiftenes virkning på ulike områder av samfunnet. Les omtale av boka her.
Her finner du boka i digital utgave.
Fyll ut antall: